Tårtorna hos Cakes By Anna G

Hej, alla läsare! Idag så skulle jag vilja uppmärksamma ett företag vid namn Cakes By Anna G som tillverkar helt fantastiska tårtor i Ludvika. Det var nämligen så att jag för inte så himla länge sedan la ut ett inlägg här på min blogg där jag skrev lite kort om min systers bröllop och la ut lite bilder därifrån. Efter det inlägget lades ut här på bloggen så har det varit otroligt många av er som har fortsatt att fråga kring just tårtan som vi beställde till hennes bröllop.

Den var alltså då från Cakes By Anna G och jag kan verkligen varmt rekommendera att det är dit ni vänder er ifall ni vill ha en riktigt bra tårta, för förutom att den var supersmarrig så var den ju även hur vacker som helst, som ni säker kommer ihåg från bilderna. Cakes By Anna G själv är hur trevlig och glad som helst att ha och göra med och kan verkligen anpassa sig efter kundens behov och önskemål, vilket var så himla bra när det kom till min syster. Min syster är nämligen sådan själv att hon tycker om att få bestämma över saker och ting och ha kontroll över saker, inklusive då hennes bröllopstårta vilket hon först egentligen planerade att göra själv. Hur som helst så fick det bli Cakes By Anna G som gjorde tårtan efter många goda rekommendationer och lovord. Vi var verkligen hur nöjda som helst och alla gästerna tyckte att tårtan var otroligt god, så det var jätteskoj. Hur som helst så ska jag kanske inte tjata på så himla mycket mer nu i det här inlägget utan jag tror faktiskt att ni har förstått hur jag känner för Cakes By Anna G. Jag hoppas att ni kikar vidare på henne och att ni kanske till och med hittar precis det som ni letar efter!